Direktlänk till inlägg 20 januari 2013
Älgfärslimpa med pressad potatis och sallad.Hackade en rödlök som jag stekte på och blandade sedan med Créme Bonjour med soltorkad tomat.Hackade soltorkade tomater och blandade detta.
La blandningen i älgfärsen,som jag sedan gömde undan genom att täcka den med färs.La halva körsbärstomater uppe på 175 grader i ugnen i 30 minuter.
Blev väldigt gott
Så ska det låta är ju så bra och jag tröttnar aldrig på Erik Amarillo-Vill du ligga med mig då ?
Kram
Carina
Det var en månad sedan jag skrev sist och mycket har hänt i världen sedan dess. Jag försöker att inte tänka så mycket på covid-19.Visst är det fruktansvärt för dom som blir drabbade,men jag kan inte sluta leva eller stänga mig inne. Vårt gymn...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | ||||
7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
13 | |||
14 | 15 | 16 | 17 | 18 |
19 | 20 | |||
21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | |||
28 | 29 | 30 | 31 | ||||||
|