Carina´s Blogg

Alla inlägg under juli 2010

Av Carina - 12 juli 2010 12:39

I går bjöd jag Lotta på bio - För kärleken

    Jag hade tyvärr inte läst vad den handlade om. För kärleken, bra skådisar,klart som tusan att det måste vara mycket kärlek.Men det var för mig en flopp.Lotta var också besviken,himla tur att jag bjöd henne så slapp jag få dåligt samvete att jag lurade med henne på en dålig film.


I dag då jag vaknade mådde jag pyton.Är så fruktansvärt förkyld,snorig,hostig och ont i halsen.Eftersom vi ska på kryssning i kväll så känns detta så fruktansvärt trist.Men jag ska inte klaga det finns dom som har det värre.

Fick ett samtal i morse från en vän som misste sin 62 åriga moster i går kväll.Det var så hemskt att få detta besked då jag träffat denna fantastiska kvinna.Jag rös i hela kroppen och tåraran föll ner för min kind.Känner med dig och din familj, Kram. 


Har varit duktig i dag och beställt bilder som jag har i min dator. Det är bland annat bilder från Åland,Isabellas student,Tallis 60 års fest,midsommar och lite annat smått och gott.Viktigt att man får dom i sina album så att man inte förlorar dem om datorn går sönder.


Annars blir det inte så mycket gjort,städar lite,tvättar och inväntar att klockan ska bli 18:00 då Cinderella ska ta oss ut på Ålands hav    

Av Carina - 11 juli 2010 19:43

Nu har förkylningen kommit för att stanna  jag har inte tid eller lust att vara förkyld.Det har man väl å andra sidan aldrig lust med,åh så korkat av mig att skriva så.Men så är det i alla fall nu.

Har bara slappat och läst i dag,vattnat mina blommor och gräs samt promenerat med taxarna.


Läser just nu denna spännande tidning   

Vi åker ju till Turkiet om 24 dagar och då är det alltid lika trevligt när det ligger en påse i sin stol och väntar.Jag älskar perfym så det lär väl bli det som väntar på mig.Har nog tittat i denna tidning minst fyra gånger om dagen sedan den kom i fredags.




Nu vet jag vad jag ska spara till,det är så otroligt fint,men dyrt,så har jag tur kanske jag äger den till jul.En guldarmring är något jag länge velat köpa mig. Hoppades att jag skulle få det när jag fyllde 40 men sådan tur hade jag inte.

Så jag får helt enkelt köpa mig en själv.

  


I kväll blir det bio med Lotta - För kärleken

Känner att jag behöver se en kärleksfilm i dag och som tur var ville Lotta följa med.Himla bussig tjej tycker jag som vill umgås med snoriga mig

Av Carina - 10 juli 2010 18:06

I dag har varit en tung och jobbig dag.Jag skulle äga miljoner om tårar var guld. Ja rik som ett troll skulle jag bli.Jag hade väl aldrig trott att jag skulle ta det så hårt då Lexuz flyttade.Men vi stod varandra väldigt nära och fick en så fin kontakt.Han är en mycket go och supertrevlig taxkille,min lilla fina Lexuz

  

Förutom att jag gråtit mig igenom denna dag så har jag varit till Haninge två gånger.Först till Ica Maxi senare på dagen var det för att fixa mina naglar.

Det fick bli samma som gången innan,gillade det skarpt.

  

Av Carina - 10 juli 2010 00:44

Det är med sorg i mitt hjärta jag tar farväl av Lexuz i dag.Han var så go och fin helt underbar min fina lilla valp.Nu bor han hos Olof och jag vet att det blir bra,men det känns ändå så tungt och sorgset att han flyttat.Tårarna rinner nu ner för min kind som en synda flod.

Det känns så sorgligt,vi som hade det så fint i hop Lexuz & Jag.  



Min tokiga granne Polskan hängde över räcket och ville bli kompis med oss i kväll men hon får hålla sig på sin kant,hit men inte längre tack.Vill ej umgås med mina grannar.Hon var helt besatt i kväll över att jag fått tre barn och var så fräsch.

Jag tackade för fina komplimanger,då blev hon allvarlig ja nästan ARG och sa -Carina det är inga koplimanger,det är rent fakta. 

 


Lotta kom över och drack lite vin med oss,ja mig rättare sagt för Kent blev trött och gick till sängs.

   

Lotta & jag 




Av Carina - 8 juli 2010 21:39

Brevbäraren i vårat område tror nog inte att jag äger några kläder,för varje gång han stannar sin postbil utanför så har jag bikini.

Det går ju inte att ha så mycket mer på sig i denna värme.Vilken fantastisk sommar vi fått,jag bara njuter.

Fick besök av en fjäril i dag som jag fota,tycker fjärilar är så vackra.

  

Vi har fortfarande problem med vattnet i vårat område.I går hade vi inget varmvatten,det har varit avstängt fram till 18 i kväll.Nu fungerar det igen men i morgon klockan 8 stängs allt vatten av.Så det blir att gå upp tidigt om man vill få vatten på sig.

Men så fånigt det såg ut då dessa killar jobbade,halva gården står och tittar på. Varför? har dom aldrig sett killar med bar överkropp jobba?

Gabriella var också lite nyfiken på grabbarna och passade på att kissa av valpen.Men att stå och titta ner i denna grop när dom jobbar är inget som intresserar mig. Nej då går solen före.


Var till Ågesta och sprang mina 6 km,jag hade hoppats jag skulle springa på 35 minuter,men det blev 37 minuter.Måste öka men det är rätt tufft spår med riktiga mördar backar som jag faktiskt springer upp för  




Av Carina - 7 juli 2010 21:57

Underbart väder har vi haft i dag.Solade en stund på förmiddagen sen var det dags att cykla i väg till frissan för att färga utväxten.Undrar i bland hur det kan bli en utväxt när håret aldrig blir längre? ja märkligt är det.

Passade även på att få ögonbryn och fransar färgade.

Måste pyssla om mig själv i bland.Nästa vecka är det nagelvård   


Min kropp är inte lika öm i dag,hade tänkt springa i Ågesta men varmvattnet i vårat område är avstängt under kvällen fram till i morgon pga någon pump som ska bytas ut i morgon. Jag gillar inte att duscha kallt så jag fick avstå 6 km i dag.Det får bli i morgon.


Skickade sms till Lotta och undrade vad hon hade för sig ? Ville träffa henne för att prata lite och umgås.Gick dit och drack två glas vitt vin och åt lite jordnötter. Tack underbara Lotta för det,jag bjuder tillbaks i nästa vecka både på mat och vin.


   

Av Carina - 6 juli 2010 20:11

Jag vaknade av att telefonen ringde vid 8:30.Det var en kvinna som ville att jag skulle jobba på en utställning i Köping.Nu efteråt när jag tänker efter så vet jag inte vad det var för dag ?Jag tyckte hon sa söndag 24 juli,men 24 juli är ju en lördag.Jag tackade i alla fall ja och får nu vänta på mitt PM där det står vilken dag det är.Undra om man ska ta en sväng förbi Linda och Tobbe.Mina favoriter i en annan del av Köping.

I förmiddags gjorde Lexuz och jag en utflykt till Sundby gård.Där han fick rumla runt i gräset och må som en prins medans jag njöt av tillvaron.

  

På eftermiddagen började min kropp att sätta sig på tvären.Fick så ont att jag fick tårar i ögonen.Vet inte om det är träningsvärk eller om jag håller på att bli sjuk.Jag har fortfarande väldigt ont men hoppas det blir bättre till i morgon.

För då väntar 6 km spåret på mig   


Det var två kvinnor som gick förbi och stannade till utanför mig och sa -ÅH vilka vackra blommor,vad fint du har med all grönska. Tack sa jag och blev glad.

  

Det blir inte mycket insyn genom köksfönstret vilket är skönt.


Sen var det dags att åka till Årsta med Lexuz för en sista veterinär koll innan leveransen på fredag.  

Han fick OK stämpel i rumpan och är nu leveransklar.


Efter middagen åkte Isabella och jag till Haninge.Dags för lite shopping på min favorit affär Esprit och MQ

  

Jeans kjol har jag letat efter ett tag och NU har jag en,skorna gick jag förbi och kunde inte motstå.

Jeans shortsen var det Isabella som lurade på mig med glimten i ögat

- mamma är du en MILF eller ? och det vill man ju vara  

Vi fortsatte till Ica Maxi för att veckohandla.

Så nu stämmer lite i texten MILF  pengar på mobilen och alltid mat i kylen (men kondomer på Ica maxi hoppade jag över)


Av Carina - 5 juli 2010 22:10

veckor kvar av min ledighet.Tänk att tre veckor redan gått.Jag förstår inte vart dagarna tar vägen? Jag njuter varje dag av min ledighet.Alla borde få vara lediga lika länge som jag.

I dag var Lexuz och jag i Farsta.Först var det banken och sedan för att inhandla lite hundmat.Han är otroligt snäll och cool kille.När jag skulle utföra mitt ärende på banken satte jag honom på disken och där satt han helt stilla och bara tittade.

I bilen ligger han tyst och bara tittar.Kommer att bli svårt att lämna bort honom på fredag.

Min gräsmatta växer som bara den nu och det var med lite spänning jag tog fram trimmern för att snyggatill gräsmattan.Ska Polskan skälla ut mig i kväll igen eller ?

Det gick bra, har inte sett skymten av henne i dag. Tack kvinna för att du höll dig inne.

Det blev 6 km i Ågesta i kväll med.Känner mig starkare och starkare för varje gång.Ska försöka att springa tre gånger denna vecka,förra veckan blev det bara två gånger.



     


Presentation


Carinas Blogg

Gästbok

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6 7 8
9
10 11
12 13 14
15
16 17 18
19 20
21
22
23
24 25
26
27
28 29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Vädret


Ovido - Quiz & Flashcards