Direktlänk till inlägg 18 september 2011
Östermalma slott tillbringade vi lördagen på,jag Helmut,Teo,Tomas och P-G.
Pontus höll i en två timmar lång styckningskur och han var grym på att stycka.
Det var en hel del vi fick lära oss och det gäller ju att vi kommer i håg detta även i vårat slakteri i Nykvarn. Hälsenan på alla djur kan man lägga i kylen och troka dem i 6 månader, för att sedan ge hundarna det som tuggben.
När kursen var slut och vi varit på Afternoon tea satte vi oss ute i solen och njöt
Lite senare på kvällen blev det en drink
Här sitter kocken Anders Levén med oss och pratar.Mycket trevlig man.
Fem hungriga och förväntansfulla
P-G Tomas Jag Helmut och Teo
Förrätten var - Sörmlandskräftror från sjön Båven med västerbottentartlette
Varmrätt-Grillad gösfilé från Sörmland samt kräftstjärtar med trattkantareller i kaffedoftande skummig käftcreme
Efterrätt- Lingonpannacotta med vanilj & kolasås
Vilken fantastisk tre rättermiddag.Underbar god mat i ett vackert slott med goa vänner.Kan knappast bli bättre.
Fick även ett nytt smeknamn av Helmut-Calkuttan
Kram
Carina
Det var en månad sedan jag skrev sist och mycket har hänt i världen sedan dess. Jag försöker att inte tänka så mycket på covid-19.Visst är det fruktansvärt för dom som blir drabbade,men jag kan inte sluta leva eller stänga mig inne. Vårt gymn...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 |
4 | ||||||
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | |||
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | |||
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | |||
26 | 27 | 28 | 29 | 30 | |||||
|