Carina´s Blogg

Alla inlägg under januari 2011

Av Carina - 26 januari 2011 22:02

Första intrycket då man träffa nya människor är alltid speciell.Men man ska inte dömma folk direkt utan ge dem en andra chans.Har i kväll fått en helt ny uppfattning av två personer.Kan nog bli en lång och ny relation.Det finns fler gobitar i detta gäng. Detta kommer att sluta mycket bra och ge mig ett ännu mer berikat umgänge krets.   Underbart att få känna sig rik på underbara fina vänner   


Nu har Tobias fått nycklar till sin lägenhet.Han är så glad och lycklig.Nu ska han packa i hop sina saker så är det bara till att köra över allt.Kruxet är hur tusan vi ska få dit sängen och byrån.Ingen dragkrok på bilen ,samt en för liten bil.Så finns det någon vänlig skäl där ute som är villig att hjälpa till så hör gärna av er  


Tobias var så söt då han ringde från Ica Maxi.Mamma vad ska jag köpa? kastrull, glas osv osv.När jag var och handlade mjölk påvägen hem från jobbet kunde jag inte låta bli att handla lite mat åt honom som han ska få med sig.Det vore ju toppen för Tobias om han kunde flytta redan i morgon,men jag är tveksam till att få tag på bil så snabbt.


I morgon ska jag till sabbatsbergs sjukhus med min fot och träffa en förhoppningsvis vettig läkare.


Kram

Carina

Av Carina - 26 januari 2011 12:10

Sov riktigt bra i natt,vilket känns jätte skönt.

Det var en mycket kall morgon -7 grader.Det blev en rask promenad till jobbet, önskade att jag hade satt på mig lite varmare kläder.Det sved om mina ben, burrr.


Jag har sedan två och en halv vecka tillbaks haft en twist påse på mitt skrivbord. Men inte nu längre för jag åt just upp den    mmmm vad gott det var,det gick liksom inte att sluta.Satt och tänkte på denna påse då jag åt min lunch,kaffe och twist får det bli i dag.Lika bra att äta upp allt på en gång så slipper jag suktas mer av den.

Det blev 16 dagar utan godis,men nu åkte jag dit, 145 g choklad rätt ner i magen


  

  


Kram

Carina


Av Carina - 25 januari 2011 21:57

Gud som haver barnen kär se till mig som liten är........

Ja så löd min nattbön i går kväll.Kent undra vad jag pysslade med som knäppte händerna och började be.Jag försöker med allt för att få en god sömn.Är inte troende för fem öre,men man måste ju testa om det fungerar.Sov bättre i natt men det var inte 100% nattsömn.I kväll blir det ingen nattbön,jag hoppas att han kommer till mig i natt,sätter sig på min kudde och strör sömn i mina ögon - John blund du är varmt välkommen till mig,du är så efterlängtar.


Det blev träning och det var så underbart skönt att få röra på sig.


Men nu säger jag god natt till er alla

Kram

Carina

  

Av Carina - 25 januari 2011 19:15

Ge mig allt jag saknar och du tar ifrån mig allt vad jag har.


Det känns så konstigt,tomt,förvirrande.Kan inte riktigt sätta ord på hur jag mår just nu.Sover dåligt (lite bättre i natt ), funderar på både små och stora ting.

Det är både privata saker och jobbet.Skulle vilja plocka bort allt i mitt huvud och sortera in det i rätt fack.Men det bästa vore att inte bry sig.Sköta sig själv och skita i andra.Men så fungerar inte jag.Har ett stort hjärta och vill att alla omkring mig ska ha det bra.


Det var en betydligt lugnare dag på jobbet i dag.Men för den saken skull har jag inte haft dö stunder,utan det har gått i ett hela tiden och dagarna tar snabbt slut.

Hade tänkt träna i kväll,men nu blev jag ensam hemma,vilket inte sker alltför ofta så nu vet i tusan om jag ska träna   Men det är ingen träning på söndag, då det är andra aktiviteter i den hallen,så jag borde ju träna i kväll.

Jag måste bestämma mig inom 30 minuter = beslutsångest.

Har i alla fall gått till jobbet både i går och i dag, så jag har i alla fall rört lite på mig.


Det blir nog inget Bjursås på lördag pga att min vän Camilla inte mår så bra. Stackars lilla Camilla,hoppas snart att du piggar på dig.



Störst av allt är KÄRLEKEN

Kram

Carina

Av Carina - 24 januari 2011 19:30

Vilken natt  det var omöjligt att sova.Borde vara lätt med tanke på söndagens aktiviteter,frisk luft och motion.Men icke sa nicke.Här ska vi ta vara på alla minutrar.Sova får jag visst göra då jag blir gammal    


Det var lite rörigt då jag kom till jobbet,fyra personal sjuka och två nya elever som skulle göra sig praktik.En pappa som hade tusen frågor och efter vårt samtal på femtio minuter sa han att detta blir kanon bra för vår son,tack Carina. Biträdande rektor sa med glimten i ögat att jag fixade morgonen som en bra plats chef   Nu är jag ju ingen chef,men en arbetslagsledare,den andra arbetslagsledaren börjar alltid 8:30,jag 7:30.Så när hon kommer har jag redan fixat allt.Snacka om att hon åker snålskjuts på min bekostnad.Men jag har redan framfört min kritik angående detta.Kan ju inte hålla tyst   


I dag fick jag ett märkligt samtal,tror att han ringde fel.Så här löd det.

-Carina

-Jaha ja,Henrik här,vilket riktnummer kom jag till nu ?

-08 svarade jag

-Jasså 08 och hur är vädret där då?

-Mulet,svarade jag

-Här i Hälsingland skiner solen och du skulle ha sett i helgen då jag var på mässa i Holland,där var det vår.Underbart väder.

-Ja solen är härlig,vad var det för mässa ? svarade jag

-Skor och kläder,jag jobbar med det,vad jobbar du med sa han?

-I skolan,svarade jag

-Du var mig en kul tjej du sa han - Är du gift?

-Jag är gift och jag har barn svarade jag

-Jaha så synd då,ja då säger vi hejdå sa han och la på luren.

Anna satt vid skrivbordet mitt i mot mig och sa,vem pratade du med?

Ingen aning sa jag,någon Henrik   

Haha ja det är ju till dig Carina alla män hör av sig,du är som en magnet, skrattade Anna.

Jag begriper ingenting sa jag till Anna.Konstigt samtal var det.Men han ringde nog fel och passade bara på att prata.


I går beställde jag Linas matkasse.Det kommer den 7 februari.Måste bara testa det en gång.Sen får vi se om jag beställer detta flera gånger?


Nu är det sista veckan som Tobias bor hemma för om en vecka ska han flytta.

Jag hoppas det kommer att gå bra för honom.


Kram

Carina

Av Carina - 23 januari 2011 21:00

Vid kvart över sju lämnade jag SKogås i morse för att vara med på älgjakt i Nykvarn.Det var -3 grader här hemma och -9 då jag kom till Nykvarn.Det var en fantastisk dag med sol och härlig luft.Har promenerat i skogen för att leta rätt på älg,men tyvärr såg jag ingen.Fick i alla fall mycket frisk luft och lagom med motion.Nio timmar senare var jag hemma igen.Åt middag,rasta hundar,bytte om för att ge mig i väg till träning i en och en halv timme   Dags att träna styrka.Underbart skönt att få träna.Det blev tyvärr bara två pass denna vecka pga min onda fot.Nästa vecka blir det förhoppningsvis två pass,jag får se vad läkaren säger som ska titta på min fot på torsdag.

Jag känner mig så stolt,två veckor utan godis.Det är bra gjort för att vara en godis gris.En vecka utan fika bröd och då ska ni veta att frästelsen har varit mycket STOR.Vad sägs om kärleksmums,kladdkaka och nybakade kanelbullar ???

Nej tack sa jag och tog en banan i sället   Men jag har nästan ständigt sockerfritt melon tuggummi i mun för att stilla det värsta suget och det fungerar riktigt bra,måste jag säga   


Pratade med en ny bekantskap i dag under jakten,Emma heter hon.Trevlig tjej, hon gav mig en tankeställare som jag nu funderar på att testa-Linas matkasse.

Någon som provat det ? 


Veckan som kommer är även den fullbokad med olika aktiviteter.

I går då jag såg stjärnorna på slottet sa Marie Göransson att livet började vid 43 år.Gissa om jag väntar med spänning på nästa år   Men för mig började livet vid 40år,då gav jag mig själv tid att ta hand om mig för att må bra.Det är för mig viktigt att vårda min kropp och att få känna glädje och på så vis må bra.


Kram

Carina

Av Carina - 22 januari 2011 16:45

I går var det fredag.Var till frissan efter jobbet för att färga håret och klippa topparna.Blev nöjd även denna gång 

Vid 17 tiden åkte Kent och jag in till Tulegatan 7 i Stockholm för att vara med på Taxklubbens funktionärsmiddag.Det är roligt att få träffa sina taxvänner.Äta och dricka gott samt prata en massa hundprat.

Nelly var hemma i Sverige,hon bor nu mera i Schweiz.Vi pratade både hund och tjejsnack.Tack för att du anförtrodde mig din hemlis Nelly den är nu väl bevarad hos mig   

Lena och Anders två valpköpare till mig var också med. Lena och hennes Anders äger Aya och Elley Anders (på bilden) äger Hero.

Jag & Åsa

Vi var ett gäng som gick vidare till ett annat ställe då middagen var färdig och stället skulle stängas. 

Men det blev visst lite för mycket vin för min del.Det är ju så svårt att hålla koll på hur många glas man dricker då det ständigt fylls på så fort man druckit lite.

Ja det var bra länge sedan jag var så berusad    Inget jag rekomenderar.

Men jag har faktiskt mått förvånadsvärt bra i dag,även om det kändes lite oroväckande då jag slog upp mina blå i morse.Efter frukost och hundpromenad började jag återhämta mig igen    


Kent och jag åkte till Jordbro och Haninge för att titta på soffa.Vår soffa är så äcklig då hundarna ligger i den.Hittade en soffa som jag blev helt kär i men priset var lite väl saftigt tyckte jag 29.900:- Men det är faktiskt Kents tur att köpa soffa denna gång   Vi tittade bara, så ingen soffa är inköpt än.

Visst är den snygg?


Åkte till Farsta och åt Sushi,det var länge sedan jag åt det.Mums vad gott det var.Passade även på att sola när vi var där.  

Nu har jag GI bröd i ugnen.Har bakat detta bröd förut,dags för en ny omgång nu då brödet börjar ta slut.

I kväll hade jag tänkt att vi skulle äta Tacos,men det är inga ungdomar hemma och jag lagar inte Tacos till Kent och mig.Så nu har jag fått ett matproblem = Vad blir det till middag?

Det blir soffan för mig i kväll framför tv och stjärnorna på slottet.


Kram

Carina

Av Carina - 20 januari 2011 19:15

Fryser,har gjort det hela dagen.   Det är så rå kallt ute plus att jag är fruktansvärt trött,helt slut är jag.Det är inte en lugn stund.Så i kväll struntar jag i min träning.Dels för att jag har så ont i min vänstra fot och höft,sen vill jag vara hemma och bara mysa i soffan.

I morgon kväll är det middag inne på Tulegatan 7 i Stockholm.Kommer även denna fredag att missa Lets Dance.Får väl gå vidare efter middagen och svänga mina lurviga ben på dågot dansställe   


  


I dag var vi på studiebesök med våra elever på Stigbergets Borgarrum på söders höjder är ett litet museum-en kultiverad miljö från 1800-taletd mitt,skapad av Anna Lindhagen (1870-1941).Fjällgatan 34 Öppet för allmänheten varje söndag 13:00-15:00


Kan man säga upp sig som mamma?

Ja bara för ett par, tre år så där?

Det känns som att jag skulle vilja göra det.Inte så att jag ångrar mig mina barn.Älskar dem över allt annat på denna jord.Men att vara  tonårsförälder är ingen enkel match.Känner mig som ensamstående mamma just nu eller rätt ofta om jag ska vara ärlig,för det är mig dom är på och tjatar sönder och samman. Isabella ville pierca tungan och jag tycker det är så äckligt och sa nej.Då hon fyllt 18 år piercade hon tungan och jag blev galen ,så jävla sur.Men hon var ju myndig så vad kan jag göra åt det ? Nada

Nu är det Gabriella som tjatar om att pierca sin navel och jag säger, 18 år är åldersgränsen och du får vänta tills dess.

Åhhh jag får aldrig göra någonting osv osv.

Nu skriver hon inlägg på min FB och fortsätter tjatet via chatten.

I soffan brevid mig sitter Kent,lyckligt ovetande om detta jävla tjat.


Hon vill sova hos hos sin pojkvän i veckorna och jag säger - NEJ du får sova där fredag-lördag.Inte i veckan då ni har skola.

Jag är alltså ständigt en dum och elak mamma.

Det hon redan glömt bort är, att jag köpt en ny klänning till henne som hon fått i dag.Jag har bokat en resa till Malta i en vecka i Juni,har du glömt det Gabriella?

Passar det inte finns det dom som aldrig varit utomlands som gärna skulle uppskatta den resa.Och klänningen den passar även mig,så det så.  


Pratade med en jobbarkompis i dag,hennes man och dotter är i England och dom har inte träffats sedan 9 januari.Hon har varit hemma i Sverige ensam med sonen.På lördag kommer dottern och mannen hem,men hon har haft det så lungt och skönt då dom varit borta så hon ser inte fram i mot att dom kommer hem. Jag tror nog att det är mycket nyttigt för ett förhållande att vara i från varandra ett tag.Tänk om Kent kunde ta med sig barnen/ungdomarna och resa bort en vecka,nä en månad skulle vara skönt   Men det skulle han aldrig göra här är det jag som står för underhållningen av barnen/ungdomarna.

Fan vad jag är bra och ändå får jag bara skit från dem så fort jag inte gör som dom vill.Nej tjata på er pappa i stället och INTE på mig.


I måndags pratade jag med några grabbar på jobbet om att springa blodomloppet i juni.Vi kom fram till att så fort snön smält undan i spåren ska vi börja springa i Ågesta på onsdagar efter jobbet.(Om nu min fot och höft tillåter detta? )

Samma killgäng och jag träffades i tisdags och då planerade vi att festa tillsammans.Men dessa män visste inte om dom fick för sina fruar   

Blev så full i skratt då en sa i dag - Yes Carina jag fick för frun. Så i morgon ska vi maila ut en förfrågan till alla jobbarkompisar och höra om dom är med på en kväll med trevlig samvaro.

Jag har inte frågat Kent om jag får,jag kommer att berätta att jag ska  


Nu ska jag lägga mig ner i soffan och bara njuta av att inte göra någonting

  


Kram

Carina 

Presentation


Carinas Blogg

Gästbok

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11
12
13 14 15 16
17 18
19
20
21
22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Vädret


Ovido - Quiz & Flashcards